dijous, 3 de juny del 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ULTRALLARGA

Aquest proper diumenge dia 6 es celebra la 3ª prova de la Copa Catalana 2010 i alhora, CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ULTRALLARGA, que es celebrarà a la Creu de Fumanya, al Berguedà, al peu del Peguera. En ella hi participaran dos PIRI-O, la Laura i el Pere.
La Laura participarà per primer cop en D21B i deixarà de banda les curses d´Iniciació Adults. Després de 2-3 curses que ha fet en parella i en solitari ha decidit fer un salt qualitatiu. Tot i ser un circuit de distàncies, desnivells i nombre de fites similar al d´iniciació, aquest cop en la categoria D21B la dificultat tècnica per trobar les fites serà més gran: ja no es trobaran en el camí, en cruílles, .... i haurà d´afinar més la seva orientació. Que tinguis molta sort.
El Pere (jo) d´altra banda tinc el dilema següent: seguir en H45, és a dir, fer la prova de la Copa Catalana en la qual després de dues curses vaig primer (dues victòries) o participar en el Campionat de Catalunya d´Ultrallarga on només hi ha la categoria Senior Masculí? I m´arriscaré: prefereixo perdre els punts d´H45 (ja els intentarem recuperar més endavant) i m´apuntaré a l´ULTRALLARGA (29 fites, quasi 900 metres de desnivell i 13 km). M´agrada la llarga distància i aquesta és una prova ideal, a més del repte d´enfrontar-me als "jovenets" i més experimentats. Ja veurem com surt l´invent.
Estigueu atents a la crònica pos-cursa. Valdrà la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada