diumenge, 25 d’abril del 2010

PENSA ABANS DE CÓRRER

Pensa abans de córrer. Aquest era el lema de la Cursa Popular d´Orientació de Vilassar de Dalt que ha organitzat magnificament el FARRA-O, alhora cursa Solidaria Pro-Burkina.
En una matinal magnífica de sol i calor, prop de 250 orientadors, entre ells dos PIRI-O (Laura i Pere), han prés part en aquesta cursa d´orientació que tenia la seva sortida en el Parc de CAn Rafart de Vilassar de Dalt. Hi havia per escollir entre 5 circuits, de més a menys dificultat física i, sobretot, tècnica.
Els dos primers circuits (C1 i C2) eren tècnicament difícils i sobretots amb dificultat física degut als desnivells de la zona, la coneguda Olla de Can Mayolas. Ambdos circuits feien un petit tram urbà d´inici, després s´endinsaven en terreny rústic i sobretot molt rocós (C1) per acabar novament amb una petita zona urbana.

La Laura ha fet el circuit C2 (4.9 km, 16 fites i 290 m de desnivell), i després de 9 fites ha decidit abandonar per esgotament. Ha passat de fer curses d´iniciació adults a un circuit C2 catalogat per l´organització com a "circuit per a corredors experimentats tècnicament difícil": i això, a les primeres de canvi, s´acaba pagant. Esperem que a la propera cursa tingui més sort.




Per la seva banda jo (Pere) he fet el circuit C1 (6km,20fites i 370m de desnivell) on ha coincidit amb dos STP, la Betlem i el Raúl. El resultat final: DESQUALIFICAT per BURRO. Després de fer una magnífica carrera lluitant en un circuit llarg, dur i difícil tècnicament (entrava 8è a la general) la descàrrega de l´sportident em marca error en tarjeta. M´havia deixat de marcar l´última fita, a 25 metres de meta, ja dins del Parc, que a sobre sabia on estava (ho havia vist tot anant cap a la sortida), però les presses, el córrer abans de pensar i la presió que em venia pel darrera (Betlem i Raul) m´han fet anar directament a la línia d´arribada.

En vermell, trajectòria Pere. En verd, ruta ideal. QUÈ BURRO!!!

La nota positiva de la jornada és el gran entrenament que he fet pensant en properes curses.

I la pròxima cita important del calendari català, Campionat de Catalunya per Relleus a Vallgorguina. Esperem que els tres PIRI-O (Eduard, Jaume i Pere) puguin fer un equip competitiu en veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada