dilluns, 22 de febrer del 2010

1ª COPA CATALANA 2010 - TORROELLA DE MONTGRÍ

Espectacular la cursa organitzada ahir pel club OROS a Mas Cremat, entre les poblacions de Torroella de Montgrí i l´Escala. Prop de 425 orientadors distribuits en les diferents categories van poder gaudir d´una magnífica organització i uns traçats exigents.
El dia es va presentar tapat i fred, però a mesura que van transcòrrer les hores es va anar obrint el cel i aixecant el vent.
A les 10 i 10 sortia el primer PIRI-O en cursa oficial i s´iniciava així una nova etapa que esperem que sigui plena d´èxits i amb molta participació.
Des de les 10 fins les 12 i a intervals de 1 minut anaven sortint de quatre en quatre tots els participants. A mí em va tocar obrir pràcticament cursa, cosa que té els seus punts favorables (vas sol, més trànquil i per tant més concentrat) i desfavorables (perds la possibilitat de trovar fites per aglomeració de gent aprop d´ella o sentir el bip dels xips).
Terreny molt planer, amb molt bona penetrabilitat en línies generals, amb una àmplia xarxa de camins i amb molts antics murs de pedra que delimitaven antigues finques; és a dir, a priori circuit físic, per corredors, més que tècnic.
.

Cursa H45: representant el PIRI-O el Pere:

Primera victòria de la PIRI-O

Tot i anar curt d´entrenament i amb una sola cursa a sobre (nocturna de dimecres) des de l´any passat, per davant tenia 21 fites i 6,7 km línials. Molt bona cursa, ràpida però amb una perduda (la 20) a tocar de meta que em va fer perdre 2-3 minuts. Finalment 59´33" que presagiaven que podia ser el guanyador. I així va ser: finalment, i per només 4" de marge, aconseguia la primera victòria pel PIRI-O davant de 16 participants.
.

El Pere encarant la línia d´arribada

Cursa Iniciació Adults: representant el PIRI-O la Laura:

Després de sortir amb dos minuts de retard (que compten) la Laura va encarar les 14 fites amb un temps final de 1 h 18´per fer un més que meritori 25º (de 71 participants) i 12º en categoria femenina.

La Laura pinçant una fita

Altres companys de la STPIRI van competir també:

Betlem: 6ª Dones Elite
Raul: 17º H21A
Txell: 3ª D21B

Txell, Pere, Laura, Raul, Betlem i un futur PIRI-O (esperem!!)

Si voleu veures més fotos, cliqueu la pestanya superior "fotografies"

I la propera cursa de Copa Catalana el dia 14 de març a Llers (aprop de Figueres).Però abans, el proper cap de setmana, orientació sobre la neu amb esquís de fons i raquetes. Consulteu la pestanya superior "properes curses" .