dimarts, 10 d’agost del 2010

ORIENTACIÓ POPULAR A SANT POL DE MAR

Dissabte a la tarda es va celebrar a la localitat maresmenca de Sant Pol una vesprada d´orientació popular. Prop d´un centenar d´orientadors van pendre part en els tres circuits (llarg, mig i curt) que la organització (Grions Orientació) proposava a fer en menys d´una hora i mitja.

Dos PIRI-O (Laura i Pere) i dos simpatitzants (Líbia i Sergi) hi van pendre part.

En el circuit mitjà hi van pendre part 39 orientadors, entre ells la Líbia, la Laura i el Sergi. Per davant un circuit de 19 fites en modalitat score (lliure elecció del recorregut) on el 75% era urbà i la resta terreny boscós. No era un circuit difícil tècnicament, però si exigent físicament si el volies completar en menys de 90 minuts. Sortida en massa i ràpidament la cursa que s´estira. Finalment, i després 1h21 minut la Líbia (24ª) i el Sergi (25º) entren a meta havent completat totes les fites i la Laura (29ª)ho fa en 1h33 minuts però ni mancaven algunes.

Previament s´havia donat sortida al circuit llarg, també en modalitat score i amb 25 fites per davant. Tenia les mateixes 19 fites que el mitjà però les 6 restants et feien anar a les parts altes de les urbanitzacions de Sant Pol cosa que suposava una gran despesa física. Calia córrer doncs, per completar-ho tot en 90 minuts. Després de 1 h18minuts i quasi 10 km i en 13ª posició (de 24) el Pere va creuar la meta, això si, amb un parell d´errors garrafals per no fer cas a la màxima de la orientació:
"pensa i després corre"

Jo, a part de cada dia veure-hi pitjor (necessitaré lupa o ulleres per veure tots els detalls del mapa), corro i quan ja l´he cagat, penso. Quan ja havia acabat totes les fites, i just abans de creuar la meta em vaig donar compte que m´havia deixat una fita en la meitat del recorregut, cosa que em va fer perdre molt de temps a l´hora de marcar-la de nou.

Podeu trobar tots els resultats clicant aquí.