diumenge, 14 de març del 2010

2ª COPA CATALANA A LLERS

El PIRI-O segueix creixent. Avui, en la segona prova de la Copa Catalana disputada a Llers, al costat de Figueres, hem vist el debut de dos PIRIS-O més, l´Eduard i el Jaume, que juntament amb la Laura i el Pere han passat una gran matinal a la Catalunya Nord. Prop de 400 orientadors han participat en aquesta magnífica prova organitzada pels ALIGOTS i que a l´hora era Campionat de Catalunya Universitari.

Ja som quatre!!! Jaume, Laura, Pere i Eduard


En una matinal freda, però que mica en mica ha anat sortint el sol fins arribar a temperatures vora dels 18 graus, i encara amb restes de neu del passat temporal, l´Eduard i el Jaume han participat en la categoria H21B fent uns meritori 19º lloc en Jaume amb un temps de 1h15´50" mentre que l´Eduard feia la posició 24º amb un temps final de 1h21´03".

En la categoria d´iniciació adults la Laura participava amb la seva cunyada Cati que debutava en aquest tipus de proves. Una 25ª i 26ª posició final de la vora de 50 participants en aquesta categoria i 9ª i 10ª posició en categoria femenina.


La Laura patint els efectes del temporal de neu de la setmana passada


En iniciació nens, els meus nebots, Pau i Pep residents a la zona i acompanyats pel seu pare han fet un magnífic 2º i 3º lloc.

En Pau segon i en Pep tercer en el seu debut en l´orientació

Ja en la categoria H45, el Pere ha fet el dos de dos: segona victòria en les dues porves disputades de la Copa Catalana. Si en la primera va anar de 4 segons, avui tot i una gran errada en la fita 14 ha guanyat novament per 33 segons de marge. Això demostra lo disputada que està la categoria.

El Pere encarant la última fita de la cursa

Des d´aquí animar-vos a tots, petits i grans, nois i noies. L´orientació està oberta a totes les edats, sexes i nivells.

I la pròxima, el 27 de març a Artés, Duatló d´Orientació

4 comentaris:

  1. EP! QUE LLERS ÉS AL NORD DE CATALUNYA, NO A LA CATALUNYA NORD!!
    SALUT I FITES

    ResponElimina
  2. Molt bé pels Piri-O.

    Ens veiem,

    Sol

    ResponElimina
  3. La disputa entre els nous piri-o també es veu per baix. No pels podis (encara :-D) però si entre l'Edu i el Jaume: en la darrera 8 segons de diferència, en aquesta un parell de minuts escassos.
    Pel que fa a la cursa en si només comentar que va ser força tècnica, entenent per tècnica que es van quedar a gust amagant les fites entre esbarzers, que els camins per circular eren gairebé inexistents i que per acabar-ho d'adobar hi havia força neu al tot recorregut.
    Resumint, una cursa molt divertida per començar la temporada.
    Jaume.

    ResponElimina